Τρίτη 13 Μαρτίου 2012










                                                                                                                                  Πάτρα 13 / 3 / 2012  
Συνάδελφοι, 
εχθές Δευτέρα 12/3/2012 έγινε συνάντηση με την ΠΕΕΒΙ (ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΒΙΟΠΑΘΟΛΟΓΩΝ ΚΥΤΤΑΡΟΛΟΓΩΝ ΠΑΘΟΛΟΓΟΑΝΑΤΟΜΩΝ), στον Ιατρικό Σύλλογο της Αθήνας. Σας μεταφέρουμε το κλίμα και ο καθένας μας ας προβληματιστεί πολύ, πάρα πολύ σοβαρά . 
Λοβέρδος, Βουδούρης , Σουλιώτης και λοιποί κύριοι θίγουν βάρβαρα την ιατρική μας αξιοπρέπεια και μας εμπαίζουν με ψέματα, υποσχέσεις και απανωτές ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ! 
Τα περιθώρια στένεψαν, οι οικονομίες μας τελείωσαν, η υπομονή μας εξαντλήθηκε. Μην περιμένουμε να μας πετάξουν πάλι ένα “ψίχουλο” , να τρέξουμε όλοι ψαρωμένοι, περιμένοντας μετά το επόμενο “ψίχουλο”. 
Αυτά που μας οφείλουν, θα μας τα δώσουν (όταν αποφασίσουν να τα δώσουν) ΚΟΥΡΕΜΕΝΑ. Το κούρεμα των οφειλών θα γίνεται πια με τη σφραγίδα της “ κοινής υπουργικής απόφασης” . Το πλοίο βουλιάζει. Ήμαστε επιβάτες και τώρα είμαστε ναυαγοί. Τι κάνουμε; -αφήνουμε τον εαυτό μας να βουλιάξει και να πιάσει πάτο; ΟΧΙ. Κολυμπάμε με όλες μας τις δυνάμεις για να σωθούμε. -πιάνουμε το σωσίβιο του διπλανού μας και αφήνουμε αυτόν να βουλιάξει; ΟΧΙ. Πιάνουμε το σωσίβιο και μαζί προσπαθούμε να σωθούμε. 
Ας τελειώνουν λοιπόν σιγά σιγά οι πολλές συζητήσεις και οι πολλές διαπραγματεύσεις, που δεν οδηγούν πουθενά και απλά μας κάνουν να φαινόμαστε αδύναμοι να αντιδράσουμε. Άλλωστε η μοναχική επαγγελματική πορεία του καθενός μας είναι προς το τέλος της. Το επαγγελματικό μας μέλλον θα πρέπει να το δούμε μέσα από ένα πρίσμα ομαδικότητας, με δεδομένες πια τις συνεργασίες και τις συνενώσεις των εργαστηρίων μας. 
Δ/ση επικοινωνίας :
 Κα. Παναγιωτοπούλου Ελένη Κανακάρη 80 
Τηλ: 2610276329  -  697 75149 email : elenpanagiotopoulou@gmail.com

1 σχόλιο:

  1. Πλήρης εγκατάλειψη στο ιστολόγιο. Ποτέ δεν είναι αργά για να ξαναζωντανέψει. Ένας άνθρωπος με μεράκι χρειάζεται να ασχοληθεί. Καλή συνέχεια.
    Ιστολόγιο για την κύστη κόκκυγα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή